Välkommen till Idre fjäll och Norrskenet!

Boka något av våra boenden med närheten till skidbackar och aktiviteter året runt!

9+2 bäddar

Fjällripan

12+2 bäddar, 4 sovrum, 2 bad

Fjällripan

6+2 bäddar, 3 sovrum, 2 bad

Boende i hus 65 kvm

12+2 bäddar, 4 sovrum, 2 bad

Boende i hus 125 kvm

Varmt välkomna till ett utav fjällvärldens bästa boenden, mitt på Idre fjäll.

Idre är ett utav fåtal vinter & sommarfjäll där ni som besökare har merparten av aktiviteter centrerat till ett ställe och ett fjäll. Här når ni allt till fots, eller via skidor eller varför inte cykel. Vårt boende har Ski in & Ski out med direkt anslutning till backen. Tvärs över över backen har vi Pernilla Wiberg Hotellet, där ni kan avnjuta en afterwork eller en god bit mat eller kanske bara relax. Vi hoppas att ni skall få en underbar vistelse i Idre och i vårt boende. För att ni skall kunna få ut så mycket som möjligt av Er semester så har vi sammanfattat förslag på aktiviteter, restauranger, vägbeskrivningar, kontaktuppgifter på denna webbplats!

Idre Fjäll

Enligt vårt tycke är Idre fjäll ett utav de bästa fjäll områden i Norden. När vi tittade runt på boenden så var det framförallt närheten till aktiviteter, skidbackar, hög kvalitet på området samt möjligheten att åka hit och semestra året om som gjorde att Idre låg högt i kurs. Vi tycker att Idre ligger i framkant gällande alla dessa saker och det passar alla typer av personer & familjer med höga krav. Skidanläggningen växer och har idag över 40 nedfarter, 27 liftar varav flertalet är nya och backarna håller hög kvalitet för alla typer av åkare. Idre är också ett utav Sveriges mest snösäkra områden och öppnar redan i Oktober varje år(Okt-Maj). Läs mer på aktiviteter och årstider längre ner.

Dähliebyn – området

Dähliebyn ligger strategiskt i anslutning till Sydbacken och tvärsöver från Pernilla Wiberg Hotellet. På hyllan där huset är beläget har man en härligt utsikt över skidområdet och fjället.

I området finns det merparten större och exklusiva hus. Läget är perfekt, med gångavstånd eller skidavstånd till allt som behövs. Stugbybacken passerar ovan huset med ett perfekt Ski in och Ski out läge. Även längdspår korsar övre delen av Dählie byn.

Närområde: Älvdalens kommun & Omnejd:

Det är inte långt till varken Grövelsjön, Fjätervålen eller Lofsdalen. Eller varför inte besöka Norge och den härliga naturen som här är väldigt spektakulär.

Våra boenden!

Vi har under 2020 investera i ett nytt boende som under hösten/ vintern 2020 kommer stå klart efter omfattande renovering med en 9 bäddars boende samt ett 12 bäddars boende. Direkt access till stugbybacken och längdspår med underbar utsikt. Måste sed och upplevas!

Tillsammans med samarbete med Norrskenet också i Dähliebyn kan vi erbjuda det bästa boendena i Idre för rimliga priser. Här erbjuder vi nyrenoverade boenden på11+2 bäddar alt 6+2 bäddar. Också med Ski in Ski out läge.
VÄLKOMNA

Våra kunder tycker till

Vi har på våra två år haft över 80% beläggning med många återkommande kunder. Framförallt är vi mycket glada över det betyg de gett oss för boende / område och helhetsintryck på sin semester – betyg i världsklass:

Har du några frågor angående boendet eller vill du veta mer?

Skicka ett melj till mattias@nordiskfastighetspartner.se eller ring +46 (0) 709-660626